Uitnodiging persconferentie BATIBOUW, dinsdag 10 december.

Ontdek BATIBOUW 2.0!

BATIBOUW 2020 vindt plaats van 29 februari tot en met 8 maart te Brussels Expo. Het concept van de beurs is volledig vernieuwd. BATIBOUW wordt twee dagen korter: de vroegere professionele dagen worden vervangen door professionele beurzen, die tezelfdertijd als BATIBOUW plaatsvinden.

De organisatoren nodigen u van harte uit op de persconferentie op 10 december, waarop u BATIBOUW 2.0 én de bijhorende thema’s van de beurs kunt ontdekken. Tweesterrenchef David Martin van restaurant La Paix schotelt u bovendien zijn beste creaties voor in zaal « Ambassador », op de eerste verdieping van Paleis 10 van Brussels Expo.

Adres: Miramarlaan 11, 1020 Brussel

Programma:

  • 12u00: ontvangst met aperitief 
  • 12u30: presentatie BATIBOUW 2.0
  • 13u00: lunch 
  • 15u00: einde

Verdere praktische details zullen u later worden toegestuurd.

Inschrijven kan via Caroline Mouzon. Alvast bedankt om uw aanwezigheid te bevestigen tegen 18 november 2019 ten laatste. 

Caroline Mouzon Project Manager, Two cents

 

Over BATIBOUW 2022

Over FISA

Fisa maakt deel uit van de DEFICOM GROUP, die actief is in de communicatie-, media en ontspanningssector. De groep FISA is gespecialiseerd in de organisatie van grote nationale beurzen en evenementen. Het is de missie van de groep FISA om haar bezoekers een echte belevenis te bezorgen. FISA is in 2003 gestart met de aankoop van de bekende bouwbeurs BATIBOUW en heeft daarna geleidelijk haar aanbod uitgebreid met de beurzen COCOON, het Voedingssalon, het Vakantiesalon, het networkingevent ‘Spice Up Success’ voor de CEO’s van de grootste Belgische en Europese ondernemingen, en de professionele beurzen Spring Expo, PRObuild, InstallPRO en PROJECT. Jaarlijks trekken de FISA-beurzen honderdduizenden bezoekers naar Brussels Expo.