Uitnodiging avant-première BATIBOUW

Beste journalist 

Binnen enkele weken gaat de 60ste editie van BATIBOUW van start. Maar voor het zover is, geven wij u de kans om te ontdekken hoe het er achter de schermen van de grootste bouw-, renovatie- en woonbeurs aan toegaat.  

Van 14 tot en met 20 februari zijn zo’n 1.000 exposanten druk in de weer met de opbouw van hun stand, om er van 21 februari tot en met 3 maart bezoekers aan BATIBOUW te ontvangen. Tijdens de montage bent u welkom om de beurs in avant-première te ontdekken: hoe verloopt zo’n opbouw precies? En hoe bereiden de exposanten en de organisatie zich voor? De beursorganisatoren ontvangen u graag voor een rondleiding in de paleizen van Brussels Expo en vertellen hoe iedereen zich klaarstoomt voor de elf beursdagen van BATIBOUW 2019.  

Wilt u BATIBOUW 2019 ontdekken tijdens de opbouw, vóór de officiële opening op donderdag 21 februari? Stuur een mail met uw aanvraag naar lv@twocents.be. We bekijken dan snel hoe u tussen 14 en 20 februari de beurs in avant-première kunt komen ontdekken.  

Hopelijk tot binnenkort! 

Lieke 

Over BATIBOUW 2020

Praktische informatie

Plaats: Brussels Expo – Belgiëplein 1 – 1020 Brussel

Openingsuren en dagen:

Van zaterdag 29 februari tot en met zondag 8 maart 2020. 

Dagelijks open van 12u-20u30 - gratis toegang vanaf 16u (behalve tijdens de nocturne op 05/03) 

Over FISA

Fisa maakt deel uit van de DEFICOM-group, die actief is in de communicatie-, media en ontspanningssector. De groep FISA is gespecialiseerd in het organiseren van grote nationale beurzen en evenementen. Het is de missie van FISA om haar bezoekers beleving te brengen voor de vijf zintuigen. FISA is in 2003 gestart met de aankoop van de bekende bouwbeurs BATIBOUW en heeft daarna geleidelijk haar aanbod uitgebreid met de beurzen Cocoon, het Voedingssalon, het Vakantiesalon en het networkingevenement Topontmoetingen. Jaarlijks trekken de FISA-beurzen in totaal zo’n 2.700 exposanten en 700.000 bezoekers naar Brussels Expo.

BATIBOUW 2020
Brussels Expo
Belgiëplein 1
1020 Brussel