Shortlist met 8 genomineerden voor Product Innovation award 2022

Met de Product Innovation Award 2022 willen Batibouw en Palindroom het meest innovatieve product op Batibouw belonen. Uit alle inzendingen heeft een jury bestaande uit bouw- en architectuurjournalisten na een eerste selectie een shortlist met acht genomineerde producten samengesteld. Op 24 mei in voormiddag zal de jury de standen van de genomineerde fabrikanten bezoeken om nog wat meer info in te winnen. Aansluitend volgt de finale beraadslaging en tijdens de prijsuitreiking van de Belgian Building Awards later die dag wordt de winnaar bekendgemaakt.

_DSC7053.jpg

Fabrikanten konden na een mailing hun kandidatuur indienen voor de Product Innovation Award 2022 door het invullen van een formulier en het aanleveren van de technische fiche en enkele foto's van het bewuste product. Het moest gaan om een product gelanceerd in 2021 of 2022 dat op innovatieve wijze het comfort voor de gebruiker naar een hoger niveau tilt en een nieuwe standaard zet voor kwaliteit, efficiëntie en/of de duurzaamheid.

Het indienen van de kandidaturen kon tot en met afgelopen vrijdag. De jury bestaande uit bouw- en architectuurjournalisten ging vervolgens onmiddellijk aan de slag om te komen tot een shortlist met de volgende acht genomineerde producten.

  • Zero Energy Pool van Leisure Pools (stand 09131 & 09230);
  • Co'Met van Novactory (stand 09323 );
  • DakRaem van de gelijknamige fabrikant (stand 05750);
  • oppervlaktestructuur Rawthentic van Floorify (stand 06324 );
  • Sense van Renson (stand 05430 & 05530 );
  • Artglas by Night van Studio Artglas (stand 06131);
  • Ikona Maxxi Pure van Elica (stand 04140);
  • Alinel type E van Alinel (stand 05622)

Op 24 mei in de voormiddag zal de jury de standen van de genomineerde fabrikanten bezoeken om wat meer informatie in te winnen. Aansluitend zal ze beraadslagen over wat volgens haar het meest innovatieve product is. De winnaar zal later die dag bekendgemaakt worden tijdens de uitreiking van de Belgian Building Awards voorafgaand aan de uitreiking van de architectuurprijzen.

Gabrielle Vermeulen

Press Officer, Two cents

 

 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over BATIBOUW 2023

Over FISA

Fisa maakt deel uit van de DEFICOM GROUP, die actief is in de communicatie-, media en ontspanningssector. De groep FISA is gespecialiseerd in de organisatie van grote nationale beurzen en evenementen. Het is de missie van de groep FISA om haar bezoekers een echte belevenis te bezorgen. FISA is in 2003 gestart met de aankoop van de bekende bouwbeurs BATIBOUW en heeft daarna geleidelijk haar aanbod uitgebreid met de beurzen COCOON, het Voedingssalon, het Vakantiesalon, het networkingevent ‘Spice Up Success’ voor de CEO’s van de grootste Belgische en Europese ondernemingen, en de professionele beurzen Spring Expo, PRObuild, InstallPRO en PROJECT. Jaarlijks trekken de FISA-beurzen honderdduizenden bezoekers naar Brussels Expo.