Professionele beurzen van BATIBOUW uitgesteld naar 2022

Professionele beurzen van BATIBOUW uitgesteld naar 2022

De professionele beurzen PROBUILD, INSTALLPRO en PROJECT stonden op de agenda als live events in juni 2021. Maar gezien de vele onbekende factoren gekoppeld aan de huidige gezondheidscrisis, besloten de organisatoren deze beurzen uit te stellen tot 2022.

Vorig jaar al werd de beslissing genomen de vroegere professionele dagen van BATIBOUW in te ruilen tegen drie specifieke beurzen voor de professional. Dit jaar was hetzelfde concept voorzien, maar dat was buiten de gezondheidscrisis gerekend.  

De beurzen PROBUILD (met bijzondere aandacht voor ruwbouw, daken, ramen en deuren), INSTALLPRO (gericht op HVAC-, sanitair- en elektriciteitsinstallateurs) en PROJECT (in het teken van de tertiaire sector en voornamelijk gericht op grootschalige niet-residentiële projecten), worden dus uitgesteld tot februari 2022. 

«  Zoals altijd is de tevredenheid van onze klanten het belangrijkste voor ons. Daarom hebben we besloten de professionele beurzen tot 2022 uit te stellen. We hebben jammer genoeg geen garantie dat we in de origineel voorziene periode op een goede manier een kwalitatief live event kunnen organiseren », stelt Frédéric Devos, general manager bouwbeurzen en events bij FISA. 

De professionele beurs PROJECT zal plaatsvinden op 22 februari. INSTALLPRO en PROBUILD staan op de kalender op 24 en 25 februari. De beurzen worden dus gehouden in de week van BATIBOUW, dat plaatsvindt van 19 tot en met 27 februari 2022. 

Caroline Mouzon Project Manager, Two cents
Over BATIBOUW 2022

Over FISA

Fisa maakt deel uit van de DEFICOM GROUP, die actief is in de communicatie-, media en ontspanningssector. De groep FISA is gespecialiseerd in de organisatie van grote nationale beurzen en evenementen. Het is de missie van de groep FISA om haar bezoekers een echte belevenis te bezorgen. FISA is in 2003 gestart met de aankoop van de bekende bouwbeurs BATIBOUW en heeft daarna geleidelijk haar aanbod uitgebreid met de beurzen COCOON, het Voedingssalon, het Vakantiesalon, het networkingevent ‘Spice Up Success’ voor de CEO’s van de grootste Belgische en Europese ondernemingen, en de professionele beurzen Spring Expo, PRObuild, InstallPRO en PROJECT. Jaarlijks trekken de FISA-beurzen honderdduizenden bezoekers naar Brussels Expo.