Oproep: BATIBOUW lanceert Start-up Corner

Oproep: BATIBOUW lanceert Start-up Corner

Beginnende bedrijven met innovatief product welkom op BATIBOUW 2019

Al 60 jaar lang is BATIBOUW een onmisbaar platform voor grote en minder grote spelers in de bouw- en renovatiesector. Dankzij hun gekende naam en vele jaren aanwezigheid op BATIBOUW, zijn ze dan ook bekend bij zowel professionele als particuliere bezoekers.  

Om ook kleinere en minder bekende ondernemingen te laten genieten van de vele voordelen van BATIBOUW, lanceert de beurs voor het eerst een Start-up Corner. De nieuwste technologische innovaties in de bouw- en renovatiesector krijgen een aparte stand in Paleis 5 van Brussels Expo. Start-ups krijgen zo de kans om deel te nemen aan Batibouw tegen een aantrekkelijke prijs, en kunnen van 21 februari tot en met 3 maart volgend jaar hun product voorstellen.  

Kandidaten kunnen meedoen aan de Start-up Corner indien ze aan de volgende criteria voldoen: 

  • De onderneming is opgericht na 1 januari 2016
  • De onderneming mag op geen enkele manier rechterlijk verbonden zijn aan een andere onderneming 
  • De onderneming mag geen spin-off zijn van een bestaande onderneming of organisatie 
  • Er mogen maximaal twee werknemers in dienst zijn 
  • De onderneming mag één innovatief bouw- of renovatieproduct presenteren  

De datum van de verschijning van de oprichtingsakte van het bedrijf in het Staatsblad geldt als datum van oprichting om in aanmerking te komen voor een deelname.

________________

Noot aan de redactie (niet voor publicatie): Kandidaten kunnen bij interesse contact opnemen met a.schierhout@fisa.be en f.joyeux@fisa.be

Lieke Vervoort Persverantwoordelijke Batibouw, Two cents
Over BATIBOUW 2022

Over FISA

Fisa maakt deel uit van de DEFICOM GROUP, die actief is in de communicatie-, media en ontspanningssector. De groep FISA is gespecialiseerd in de organisatie van grote nationale beurzen en evenementen. Het is de missie van de groep FISA om haar bezoekers een echte belevenis te bezorgen. FISA is in 2003 gestart met de aankoop van de bekende bouwbeurs BATIBOUW en heeft daarna geleidelijk haar aanbod uitgebreid met de beurzen COCOON, het Voedingssalon, het Vakantiesalon, het networkingevent ‘Spice Up Success’ voor de CEO’s van de grootste Belgische en Europese ondernemingen, en de professionele beurzen Spring Expo, PRObuild, InstallPRO en PROJECT. Jaarlijks trekken de FISA-beurzen honderdduizenden bezoekers naar Brussels Expo.