Immo Days op BATIBOUW 2019

Immo Days op BATIBOUW 2019

BATIBOUW lanceert nieuw immoconcept voor particuliere kopers en investeerders op 60ste editie

Tijdens het laatste weekend van BATIBOUW 2019, van donderdag 28 februari tot en met zondag 3 maart, lanceert BATIBOUW in paleis 10 van Brussels Expo voor het eerst de Immo Days. Gedurende deze vier dagen zullen een twintigtal bouwpromotoren particulieren ontvangen op hun stand: zowel toekomstige bewoners als geïnteresseerde investeerders zijn welkom tijdens de Immo Days. Het evenement is een primeur voor de BtoC-markt.

FISA, de organisator van BATIBOUW, richt de Immodays in met oog op het evoluerende bouwklimaat. Frédéric François, COO van FISA motiveert: “Met de Immo Days organiseren we een specifieke B2C-beurs binnen BATIBOUW, waarmee we willen tegemoetkomen aan de veranderende vraag van particulieren. Millennials zijn de belangrijkste nieuwe generatie die zich momenteel op de woonmarkt begeeft: zij zijn koopkrachtig, maar hebben een ander aankoopgedrag. Ze kopen minder klassieke bouwgronden, waarop dan in samenspraak met een architect en een aannemer een huis wordt gebouwd. In plaats daarvan zijn ze op zoek naar een nieuwbouwappartement of een sleutel-op-de-deurwoning in en rond de stad om in te wonen of als investering.”

De organisator van BATIBOUW gaat voor de Immo Days in zee met Gabari, een consultancybedrijf in de vastgoedsector. “We zijn al jaren vragende partij voor een immo-evenement gericht op particulieren”, zegt Yoram Speaker, co-founder en CEO van Gabari. “Gelijkaardige evenementen focussen momenteel op de B2B-markt, maar B2C is minstens even belangrijk. Tijdens de Immodays kunnen particuliere kopers en investeerders een volledig aanbod op nationaal niveau ontdekken. Het is dus de allereerste keer dat bouwpromotoren tijdens een evenement rechtstreeks in contact zullen komen met particulieren”, voegt Speaker toe.

Momenteel staan Brussel en Antwerpen al op de kaart tijdens de Immodays met twee grote nieuwbouwprojecten van verschillende promotoren. De exposanten op de Immo Days zullen tijdens het laatste weekend van BATIBOUW zo’n 100.000 bezoekers mogen verwachten.

Voor info en reservaties:
immodays@gabari.be of 03/239.34.34

Contacteer ons
Lieke Vervoort Persverantwoordelijke Batibouw at Two cents
Lieke Vervoort Persverantwoordelijke Batibouw at Two cents
Over BATIBOUW 2019

Praktische informatie

Plaats: Brussels Expo – Belgiëplein 1 – 1020 Brussel

Openingsuren en dagen:

Professionele dagen:
- Donderdag 21 februari 2019 van 10u00 tot 18u30
- Vrijdag 22 februari 2019 van 10u00 tot 21u00

Dagen voor particulieren:
- Zaterdag 23 februari tot en met zondag 3 maart 2019 van 10 tot 18u30
- Nocturne op donderdag 28 februari 2019: 10u00 tot 22u00

Over FISA

Fisa maakt deel uit van de DEFICOM-group, die actief is in de communicatie-, media en ontspanningssector. De groep FISA is gespecialiseerd in het organiseren van grote nationale beurzen en evenementen. Het is de missie van FISA om haar bezoekers beleving te brengen voor de vijf zintuigen. FISA is in 2003 gestart met de aankoop van de bekende bouwbeurs BATIBOUW en heeft daarna geleidelijk haar aanbod uitgebreid met de beurzen Cocoon, het Voedingssalon, het Vakantiesalon en het networkingevenement Topontmoetingen. Jaarlijks trekken de FISA-beurzen in totaal zo’n 2.700 exposanten en 700.000 bezoekers naar Brussels Expo.

BATIBOUW 2019
Brussels Expo
Belgiëplein 1
1020 Brussel