Hoe deelnemen aan de digitale editie van BATIBOUW?

Hoe deelnemen aan de digitale editie van BATIBOUW?

De grote dag komt eraan, de digitale editie van BATIBOUW opent vanaf vandaag 10u de deuren. De sfeer wordt ongetwijfeld anders dan vorige jaren, maar het event blijft vast en zeker even verrijkend. 

Het online platform ontdekken is heel eenvoudig. Klik op de volgende link https://www.batibouw.com/virtueel en volg de instructies. 

Wij kijken ernaar uit u te mogen verwelkomen. 

Caroline Mouzon Project Manager, Two cents

 

Over BATIBOUW 2022

Over FISA

Fisa maakt deel uit van de DEFICOM GROUP, die actief is in de communicatie-, media en ontspanningssector. De groep FISA is gespecialiseerd in de organisatie van grote nationale beurzen en evenementen. Het is de missie van de groep FISA om haar bezoekers een echte belevenis te bezorgen. FISA is in 2003 gestart met de aankoop van de bekende bouwbeurs BATIBOUW en heeft daarna geleidelijk haar aanbod uitgebreid met de beurzen COCOON, het Voedingssalon, het Vakantiesalon, het networkingevent ‘Spice Up Success’ voor de CEO’s van de grootste Belgische en Europese ondernemingen, en de professionele beurzen Spring Expo, PRObuild, InstallPRO en PROJECT. Jaarlijks trekken de FISA-beurzen honderdduizenden bezoekers naar Brussels Expo.