Het thema van BATIBOUW 2023: duurzaamheid

Copie de Banner (8).png

Deze editie zal onvermijdelijk in het teken staan van energie-efficiëntie. BATIBOUW wil de bouwer en renoveerder van morgen helpen de juiste reflexen aan te nemen in de huidige context. Een persdossier is opgesteld in het kader van dit thema. Download het hieronder.

Persdossier BATIBOUW 2023

PDF - 778 Kb

Persinformatie

Persberichten, persdossiers en informatie over BATIBOUW zijn beschikbaar op de digitale persruimte. U vindt de nieuwtjes van de exposanten in deze Dropbox.

Accreditatieaanvragen moeten via deze link worden ingediend. Na goedkeuring ontvangt u alle praktische informatie voor uw komst, ongeveer tien dagen voor de beurs.

Voor praktische vragen over BATIBOUW, de thema's of een interviewverzoek met de organisatie, kunt u contact opnemen met Gabrielle per e-mail [email protected] of per telefoon op 0487 01 47 93.

Praktische informatie

Datum: dinsdag 14 tot en met zondag 19 maart 2023

Openingsuren

  • 10u00 tot 19u00 elke dag
  • Nocturne op donderdag 16 en vrijdag 17/03 tot 21u00

Tarieven

  • Toegangsprijs bezoekers: € 15
  • Gratis toegang voor professionals op 17 maart, alleen op uitnodiging

Meer informatie op de website van BATIBOUW.

Gabrielle Vermeulen

Press Officer, Two cents

 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over BATIBOUW 2023

Over FISA

Fisa maakt deel uit van de DEFICOM GROUP, die actief is in de communicatie-, media en ontspanningssector. De groep FISA is gespecialiseerd in de organisatie van grote nationale beurzen en evenementen. Het is de missie van de groep FISA om haar bezoekers een echte belevenis te bezorgen. FISA is in 2003 gestart met de aankoop van de bekende bouwbeurs BATIBOUW en heeft daarna geleidelijk haar aanbod uitgebreid met de beurzen COCOON, het Voedingssalon, het Vakantiesalon, het networkingevent ‘Spice Up Success’ voor de CEO’s van de grootste Belgische en Europese ondernemingen, en de professionele beurzen Spring Expo en InstallPRO. Jaarlijks trekken de FISA-beurzen honderdduizenden bezoekers naar Brussels Expo.