FISA LIVECOM feliciteert Easyfairs met de benoeming tot Entreprise de l'Année 2018

Dinsdag 16 oktober 2018 — FISA LIVECOM, de organisatie die onder andere BATIBOUW en het Voedingssalon (dat momenteel plaatsvindt tot en met 21 oktober in Brussels Expo) organiseert, feliciteert EASYFAIRS met de benoeming tot Entreprise de l’Année 2018’, de Franstalige tegenhanger van ‘Onderneming van het Jaar’.

Deze benoeming benadrukt het belang van een medium beurzen en van alle mensen die hierbij zijn betrokken. De organisatie van een beurs en het beheer van de bijhorende infrastructuur wordt zo in de schijnwerpers gezet, evenals de getalenteerde mannen en vrouwen die met passie hun job uitvoeren. Easyfairs telt zo’n 750 medewerkers. De teams bij FISA LIVECOM feliciteren hun collega’s die vandaag terecht trots mogen zijn op Easyfairs als onderneming van het jaar.

Dankzij alle medewerkers is Easyfairs een referentie voor kwaliteit en professionalisme geworden. Het bedrijf heeft de voorbije jaren een enorme vooruitgang gekend, vooral op internationaal vlak. Het hele team staat volledig achter Easyfairs, en dat straalt de onderneming uit.  

Philippe Lhomme, voorzitter van FISA LIVECOM, voegt daaraan toe dat “niettegenstaande de verschillende zienswijzen die FISA heeft tegenover Easyfairs en zijn CEO, Eric Everard, zijn de cijfers en de feiten niet te ontkennen. Onder leiding van zijn CEO, die dit bedrijf, heeft gecreëerd en belichaamt, is Easyfairs een groot succes geworden. De overwinning van het bedrijf stelt de hele sector in een positief daglicht.

___

FISA LIVECOM is gespecialiseerd in de organisatie van grote beurzen. De onderneming organiseert jaarlijkse beurzen in Brussels Expo, waaronder BATIBOUW, het VAKANTIESALON, het VOEDINGSSALON en COCOON.

FISA LIVECOM maakt deel uit van de groep DEFICOM, die meer dan 30 jaar actief is in de sectoren communicatie en vrije tijd. DEFICOM wordt geleid door voorzitter Philippe Lhomme.