FISA LIVECOM feliciteert Easyfairs met de benoeming tot Entreprise de l'Année 2018

FISA LIVECOM, de organisatie die onder andere BATIBOUW en het Voedingssalon (dat momenteel plaatsvindt tot en met 21 oktober in Brussels Expo) organiseert, feliciteert EASYFAIRS met de benoeming tot Entreprise de l’Année 2018’, de Franstalige tegenhanger van ‘Onderneming van het Jaar’.

Deze benoeming benadrukt het belang van een medium beurzen en van alle mensen die hierbij zijn betrokken. De organisatie van een beurs en het beheer van de bijhorende infrastructuur wordt zo in de schijnwerpers gezet, evenals de getalenteerde mannen en vrouwen die met passie hun job uitvoeren. Easyfairs telt zo’n 750 medewerkers. De teams bij FISA LIVECOM feliciteren hun collega’s die vandaag terecht trots mogen zijn op Easyfairs als onderneming van het jaar.

Dankzij alle medewerkers is Easyfairs een referentie voor kwaliteit en professionalisme geworden. Het bedrijf heeft de voorbije jaren een enorme vooruitgang gekend, vooral op internationaal vlak. Het hele team staat volledig achter Easyfairs, en dat straalt de onderneming uit.  

Philippe Lhomme, voorzitter van FISA LIVECOM, voegt daaraan toe dat “niettegenstaande de verschillende zienswijzen die FISA heeft tegenover Easyfairs en zijn CEO, Eric Everard, zijn de cijfers en de feiten niet te ontkennen. Onder leiding van zijn CEO, die dit bedrijf, heeft gecreëerd en belichaamt, is Easyfairs een groot succes geworden. De overwinning van het bedrijf stelt de hele sector in een positief daglicht.

___

FISA LIVECOM is gespecialiseerd in de organisatie van grote beurzen. De onderneming organiseert jaarlijkse beurzen in Brussels Expo, waaronder BATIBOUW, het VAKANTIESALON, het VOEDINGSSALON en COCOON.

FISA LIVECOM maakt deel uit van de groep DEFICOM, die meer dan 30 jaar actief is in de sectoren communicatie en vrije tijd. DEFICOM wordt geleid door voorzitter Philippe Lhomme.

Over BATIBOUW 2020

Praktische informatie

Plaats: Brussels Expo – Belgiëplein 1 – 1020 Brussel

Openingsuren en dagen:

Van zaterdag 29 februari tot en met zondag 8 maart 2020. 

Dagelijks open van 10u tot 18u30. 

Over FISA

Fisa maakt deel uit van de DEFICOM-group, die actief is in de communicatie-, media en ontspanningssector. De groep FISA is gespecialiseerd in het organiseren van grote nationale beurzen en evenementen. Het is de missie van FISA om haar bezoekers beleving te brengen voor de vijf zintuigen. FISA is in 2003 gestart met de aankoop van de bekende bouwbeurs BATIBOUW en heeft daarna geleidelijk haar aanbod uitgebreid met de beurzen Cocoon, het Voedingssalon, het Vakantiesalon en het networkingevenement Topontmoetingen. Jaarlijks trekken de FISA-beurzen in totaal zo’n 2.700 exposanten en 700.000 bezoekers naar Brussels Expo.

BATIBOUW 2020
Brussels Expo
Belgiëplein 1
1020 Brussel