Er zijn nog bakstenen op BATIBOUW

Dit jaar maakten enkele nationale media melding van het vertrek van de baksteensector op BATIBOUW. Ondanks de afwezigheid van enkele grote spelers zijn echter nog verschillende professionals aanwezig, die zowel particulier als professional kunnen begeleiden in hun baksteenkeuze.

Onder meer Olivier Bricks, Ploegsteert en Van de Moortel tekenen present als exposant. Van zaterdag 29 februari tot en met zondag 8 maart staan ze vol enthousiasme klaar om de BATIBOUW-bezoeker te ontvangen.

Niet toevallig is sleutel-op-de deur één van de grote thema’s van BATIBOUW. Ook bij deze spelers krijgen bezoekers de kans verschillende soorten bakstenen te bekijken en advies in te winnen voor hun renovatie- of nieuwbouwproject.

« De sleutel-op-de-deur sector heeft de wind in de zeilen. Hierdoor zijn bakstenen niet alleen te ontdekken op de stands van verschillende exposanten, maar ook op de stands van sleutel-op-de-deur woningbouwers, waarbij zowel particulieren als professionelen aan hun trekken komen », onderstreept Frédéric François, COO van organisator Fisa.

BATIBOUW is een onmisbaar event, waar het groot publiek de laatste nieuwigheden en oplossingen uit de bouw- , renovatie- en inrichtingssector kan bekijken en testen. De vele aanwezige experts staan te popelen om advies te geven en de vragen van bezoekers te beantwoorden.

Caroline Mouzon Project Manager, Two cents
Over BATIBOUW 2022

Over FISA

Fisa maakt deel uit van de DEFICOM GROUP, die actief is in de communicatie-, media en ontspanningssector. De groep FISA is gespecialiseerd in de organisatie van grote nationale beurzen en evenementen. Het is de missie van de groep FISA om haar bezoekers een echte belevenis te bezorgen. FISA is in 2003 gestart met de aankoop van de bekende bouwbeurs BATIBOUW en heeft daarna geleidelijk haar aanbod uitgebreid met de beurzen COCOON, het Voedingssalon, het Vakantiesalon, het networkingevent ‘Spice Up Success’ voor de CEO’s van de grootste Belgische en Europese ondernemingen, en de professionele beurzen Spring Expo, PRObuild, InstallPRO en PROJECT. Jaarlijks trekken de FISA-beurzen honderdduizenden bezoekers naar Brussels Expo.