De thema's van BATIBOUW uitgelicht

Persdossier BATIBOUW 2019

De drie thema's van BATIBOUW, New Way of Living, Healthy Indoor Climate en Smart Building zullen binnen minder dan een maand doorheen alle paleizen van Brussels Expo opvallen.

 

Met dit persdossier krijgt u meer inzicht in elk van deze thema's. Hieronder kunt u doorklikken naar de themateksten.

New Way of Living

Healthy Indoor Climate

Smart Building

 

Noot aan de pers:

Uw aanvraag tot accreditatie kunt u insturen via deze link: https://www.batibouw.com/nl/persruimte. Na goedkeuring door ons, zult u een tiental dagen voor de beurs een QR-code krijgen die u toegang verleent tot de beurs. Print de bevestigingsmail af en breng hem mee naar de persruimte tijdens BATIBOUW om uw badge te verkrijgen.

Voor verdere praktische vragen over de beurs, de thema’s of een interview met de organisatie kunt u terecht bij Lieke via lv@twocents.be of via het nummer 0499 38 89 79.

Over BATIBOUW 2022

Over FISA

Fisa maakt deel uit van de DEFICOM GROUP, die actief is in de communicatie-, media en ontspanningssector. De groep FISA is gespecialiseerd in de organisatie van grote nationale beurzen en evenementen. Het is de missie van de groep FISA om haar bezoekers een echte belevenis te bezorgen. FISA is in 2003 gestart met de aankoop van de bekende bouwbeurs BATIBOUW en heeft daarna geleidelijk haar aanbod uitgebreid met de beurzen COCOON, het Voedingssalon, het Vakantiesalon, het networkingevent ‘Spice Up Success’ voor de CEO’s van de grootste Belgische en Europese ondernemingen, en de professionele beurzen Spring Expo, PRObuild, InstallPRO en PROJECT. Jaarlijks trekken de FISA-beurzen honderdduizenden bezoekers naar Brussels Expo.