De thema's van BATIBOUW uitgelicht

Persdossier BATIBOUW 2019

De drie thema's van BATIBOUW, New Way of Living, Healthy Indoor Climate en Smart Building zullen binnen minder dan een maand doorheen alle paleizen van Brussels Expo opvallen.

 

Met dit persdossier krijgt u meer inzicht in elk van deze thema's. Hieronder kunt u doorklikken naar de themateksten.

New Way of Living

Healthy Indoor Climate

Smart Building

 

Noot aan de pers:

Uw aanvraag tot accreditatie kunt u insturen via deze link: https://www.batibouw.com/nl/persruimte. Na goedkeuring door ons, zult u een tiental dagen voor de beurs een QR-code krijgen die u toegang verleent tot de beurs. Print de bevestigingsmail af en breng hem mee naar de persruimte tijdens BATIBOUW om uw badge te verkrijgen.

Voor verdere praktische vragen over de beurs, de thema’s of een interview met de organisatie kunt u terecht bij Lieke via lv@twocents.be of via het nummer 0499 38 89 79.

Over BATIBOUW 2020

Praktische informatie

Plaats: Brussels Expo – Belgiëplein 1 – 1020 Brussel

Openingsuren en dagen:

Van zaterdag 29 februari tot en met zondag 8 maart 2020. 

Dagelijks open van 12u-20u30 - gratis toegang vanaf 16u (behalve tijdens de nocturne op 05/03) 

Over FISA

Fisa maakt deel uit van de DEFICOM-group, die actief is in de communicatie-, media en ontspanningssector. De groep FISA is gespecialiseerd in het organiseren van grote nationale beurzen en evenementen. Het is de missie van FISA om haar bezoekers beleving te brengen voor de vijf zintuigen. FISA is in 2003 gestart met de aankoop van de bekende bouwbeurs BATIBOUW en heeft daarna geleidelijk haar aanbod uitgebreid met de beurzen Cocoon, het Voedingssalon, het Vakantiesalon en het networkingevenement Topontmoetingen. Jaarlijks trekken de FISA-beurzen in totaal zo’n 2.700 exposanten en 700.000 bezoekers naar Brussels Expo.

BATIBOUW 2020
Brussels Expo
Belgiëplein 1
1020 Brussel