BATIBOUW: langverwachte nocturne op donderdag 04 maart

BATIBOUW: langverwachte nocturne op donderdag 04 maart

Elk jaar organiseert BATIBOUW een nocturne, dat is niet nieuw. Wel een première is dat deze voor de eerste keer volledig virtueel zal plaatsvinden. De exposanten van deze editie 2021 tonen zich alvast enthousiast over zowel de nocturne als over het laatste weekend van de beurs. De bezoekers van hun kant gaven de hoge score van 4.1/5 aan hun contacten met de exposanten. Het vervolg van BATIBOUW 2021 is dus veelbelovend.

De eerste virtuele BATIBOUW nocturne

De editie 2021 van BATIBOUW is digitaal, maar de basisprincipes van de beurs blijven ongewijzigd. Deze donderdag 4 maart wordt tot 21u de nocturne georganiseerd, zodat bezoekers ook na de werkuren de beurs kunnen bezoeken. Dat is ook een zegen voor de organisatoren, die een deel van de gemiste bezoekers van dit weekend willen inhalen tegen het einde van de beurs.

« We tellen op dit moment meer dan 17.000 gecreëerde accounts. Die vertegenwoordigen al snel het dubbele aantal bezoekers, gezien, net zoals bij de traditionele BATIBOUW, de beurs zelden alleen wordt bezocht. Met de nocturne willen we minimum 50.000 bezoekers halen. We merkten trouwens op dat het merendeel van de mensen de digitale BATIBOUW op het eind van de namiddag bezoeken », stelt Frédéric Devos, directeur van BATIBOUW.

BATIBOUW op kruissnelheid sinds maandag

Gezien de technische problemen van het eerste weekend kunnen we zeggen dat de digitale editie van BATIBOUW pas écht begon op maandag 1 maart. Sinds die dag tonen de bezoekers een groot enthousiasme. De exposanten van hun kant verwachten veel van de nocturne en het laatste weekend.

« Als BATIBOUW exposant sinds meerdere jaren, verwachten wij veel van de nocturne en het laatste weekend van de beurs. Dat zijn de momenten waarop we het meeste bezoekers mogen verwelkomen. Wij nodigen dan ook de bezoekers van het eerste weekend van harte uit om zich opnieuw aan te melden en het platform te ontdekken dat hen heel wat te bieden heeft », zegt Nathalie Lebrun, Communication Manager van Menuiserie Riche.

Deelnemen aan de virtuele beurs en de nocturne van 4 maart kan nog altijd op dezelfde wijze. Het volstaat de website van BATIBOUW te bezoeken en de instructies te volgen om te profiteren van een verrijkende ervaring.

Caroline Mouzon Project Manager, Two cents

 

Over BATIBOUW 2022

Over FISA

Fisa maakt deel uit van de DEFICOM GROUP, die actief is in de communicatie-, media en ontspanningssector. De groep FISA is gespecialiseerd in de organisatie van grote nationale beurzen en evenementen. Het is de missie van de groep FISA om haar bezoekers een echte belevenis te bezorgen. FISA is in 2003 gestart met de aankoop van de bekende bouwbeurs BATIBOUW en heeft daarna geleidelijk haar aanbod uitgebreid met de beurzen COCOON, het Voedingssalon, het Vakantiesalon, het networkingevent ‘Spice Up Success’ voor de CEO’s van de grootste Belgische en Europese ondernemingen, en de professionele beurzen Spring Expo, PRObuild, InstallPRO en PROJECT. Jaarlijks trekken de FISA-beurzen honderdduizenden bezoekers naar Brussels Expo.