BATIBOUW lanceert Jobday op dinsdag 27 februari

Vrijdag 28 september 2018 — Op dinsdag 27 februari lanceert BATIBOUW in samenwerking met Références en Jobsrégions een Jobday, een dag waarop de bouwsector als werkgever in de spotlight staat. Exposanten promoten dan bij de bezoekers hun jobaanbiedingen. Geïnteresseerden kunnen met behulp van de tablets en schermen aan de JobWall een vacature vinden die bij hen past. Jobbeschrijvingen die bij hun profiel aansluiten, kunnen ze naar zichzelf doorsturen, om later verder in detail te bekijken. Natuurlijk is dit dé gelegenheid om meteen al een kijkje te nemen op de stand van een eventuele toekomstige werkgever en een babbeltje te slaan met een HR-verantwoordelijke.  

Positieve jobvooruitzichten voor de sector

Dat een JobDay dit jaar op Batibouw zeker op zijn plaats is, bevestigde de Confederatie Bouw eerder dit jaar: het gaat goed met de bouwsector, en dat uit zich in het toenemende ondernemersvertrouwen, de langere activiteitsduur en het stijgende aantal jobs. De bouwsector groeide in 2017, en in 2018 zou die groei nog moeten toenemen door verdere economische vooruitgang. Daardoor zal de werkgelegenheid in stijgende lijn blijven gaan. De sector kreeg er 800 werknemers en 1.100 zelfstandigen bij tussen het vierde kwartaal van 2016 en het derde kwartaal van 2017. Het vertrouwen in de bouwsector is er weer, na een val van de werkgelegenheid tussen 2011 en 2015.

Twee referenties in het domein als partner van de JobDay

Références en Jobsrégions, twee grote spelers in jobaanbiedingen, ondersteunen dit initiatief. Ze bundelen hun kracht en deskundigheid om op BATIBOUW werkgevers en werknemers in de bouwsector met elkaar in contact te brengen.

Wanneer:

  • JobDay – dinsdag 27 februari
  • JobWall – doorlopend van 24 februari tot en met 4 maart – Paleis 5, tegen de muur van de Conference Room